www.2m-it.fi
Esko systems logo
www.eskosystems.fi

www.funidata.fi

HPK Palvelut
www.hpkpalvelut.fi
Islab logo
www.islab.fi
Istekki logo
www.istekki.fi
www.jict.fi

www.kstieto.fi

LapIT logo
www.lapit.fi
Meita logo

www.meita.fi

Mestar

www.mestar.fi
Monetra logo

www.monetra.fi

Nordlab
www.nordlab.fi

www.polkkaoy.fi

Provincia logo
www.provincia.fi

www.paijatateria.fi

www.phpalvelut.fi

logo Saimaan Tukipalvelut
www.saimaantukipalvelut.fi
Sansia logo
www.sansia.fi
Sarastia logo
www.sarastia.fi
Savon-ICT logo
www.savon-ict.fi

www.sakupe.fi

Servica logo
www.servica.fi
Una logo
www.unaoy.fi

2M-IT Oy

2M-IT on hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon tietoteknisiä palveluja tuottava julkisomisteinen yhtiö. Kumppaniemme kanssa tekemämme työ turvaa huomisen hyvinvoinnin ja mahdollistaa toimialan kehityksen. Luomme terveitä ja kestäviä ratkaisuja asiakaslähtöisesti – helpottaaksemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten arkea. Painopistealueitamme ovat sähköiset palvelut ja potilasasiakkaan osallistaminen, sosiaalitoimen ICT-kehityksen tukeminen sekä palveluntuottajien integroitujen ja alueellisten toimintamallien tukeminen uuden sukupolven tietojärjestelmäkokonaisuuksissa. Lisäksi tuemme asiakkaitamme toiminnan- ja tuotannonohjauksessa sekä tiedolla johtamisessa.

Esko Systems Oy

Esko on Suomessa kehitetty käyttäjälähtöinen potilastietojärjestelmä suomalaiseen terveydenhuoltoon. Esko-potilastietojärjestelmää kehitetään jatkuvasti yhdessä käyttäjien eli sote-ammattilaisten kanssa. Käyttäjätutkimuksissa Esko on toistuvasti arvioitu Suomen parhaaksi potilastietojärjestelmäksi. Esko-tuoteperhe koostuu erikoissairaanhoidon ratkaisusta sekä parhaillaan kehitettävästä perusterveydenhuollon ratkaisusta, joka tulee laajenemaan kokonaiseksi asiakas- ja potilastietojärjestelmäksi. Ensimmäisenä kokonaisuuden ottaa vaiheittain käyttöön Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue.

Funidata Oy

Funidata tarjoaa ratkaisut opiskelun, opetuksen ja korkeakouluhallinnon digitalisaatioon. Missionamme on helpottaa korkeakouluelämää. Mahdollistamme korkeakoulujen vakaan ja ketterän yhteistyön moderneilla Saas-palveluillamme. Rakentamamme ekosysteemi, johon sekä nykyiset että tulevat opintosektorin järjestelmät voidaan integroida, on kivijalka tulevaisuuden innovaatioille. Palvelumallimme ansiosta emme tarjoa vain järjestelmiä, vaan kehitämme tuotteitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

HPK Palvelut Oy

HPK Palvelut Oy tuottaa omistaja-asiakkailleen talous-, palkka-, ICT-perustietotekniikka- ja käännöspalveluita. Omistajiamme ovat Porvoon kaupunki, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ja Sipoon kunta. Yhtiö perustettiin alkuvuonna 2022 ja meillä työskentelee nyt noin 65 asiantuntijaa.

Islab

ISLAB on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Varmistamme omistaja-asiakkaillemme perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon laboratoriopalvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden. Olemme lähellä asiakasta. Neljä keskuslaboratoriotamme, noin 70 palvelupistettämme (sairaala- ja lähilaboratoriot) ja 600 ammattilaista huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. Laadukkaiden, oikea-aikaisten ja kustannustehokkaiden laboratoriopalveluiden tarjoaminen on meille sydämen asia.

Istekki Oy

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 1200 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo yli 60 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti.

Joki ICT Oy

Joki ICT Oy tuottaa asiantuntija-, tuki-, tietoliikenne- ja kapasiteettipalveluja omistajilleen. Toiminta-alue ulottuu Oulun seudulta Pohjoiseen Keski-Suomeen. Omistaja-asiakkaita ovat kunnat, niiden konserniyhtiöt ja kuntayhtymät. Toiminnan lähtökohtana on tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa, laadukkaat palvelut sekä vahva panostus palveluprosessien tehostamisen ja digitalisoinnin ratkaisuihin.

KSTieto

Vahvan kokemuksen omaava KSTieto palvelee tänä päivänä niin yrityksiä kuin kuntasektoriakin. Tuotamme kustannustehokkaita ja laadukkaita ICT-palveluja yli 100 alan ammattilaisen voimin. Olemme 100% kotimainen yhtiö. Kotimaisuus on meille toimintaamme ohjaava arvo kuin myös ympäristöarvot. Vihreät arvot huomioimme mm. minimoimalla konesaliemme sähkönkulutuksen.

LapIt Oy

Rakennamme omistajillemme, Pohjois-Suomen kunnille ja kuntaomisteisille yhtiöille, onnellisen ja huolettoman IT-arjen. Suunnittelemme ja toteutamme työntekoasi helpottavat ratkaisut informaatio- ja viestintäteknologiaympäristöihin. Saat meiltä tuen siirtyessäsi uusiin järjestelmiin ja turvaamme päivittäisen IT:n käytön. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ja pidämme huolta käytön sujuvuudesta. Tuemme organisaatiosi siirtymistä digiaikaan kokonaisvaltaisesti ja huolehdimme tietoturvasta sekä tietosuojasta.

Meita Oy

Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisesti Meita – on monipuolinen ja luotettu ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen kumppani. Meitan tehtävänä on toimia asiakkaan työpäivän taustavoimana ja vapauttaa asiakkaan aika olennaiseen. Panostamme Meitalla asiakaslähtöiseen palveluun ja avoimeen yhteistyöhön. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa asiantuntemusta ja tavoitteemme on tehdä työmme niin hyvin, että olemassaoloamme tuskin huomaa. Omistaja-asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kaupungit, kuntatoimijat ja hyvinvointialueet.

Mestar Oy

Meille kaupungin ja liitoskuntien asukkaille ympäristömme ja sen tulevaisuus on arvokkain yhteinen omaisuutemme. Siksi pidämme huolen, että kadut, liikenneväylät, viheralueet, liikuntapaikat sekä sähkö- ja valaistusverkot pysyvät kunnossa ja palvelevat kaupunkilaisia parhaalla tavalla. Mestar on Kuopion kaupungin omistama osakeyhtiö. Päätoimeksiantajiamme ovat Kuopion kaupunki sekä useat kaupunkikonsernin muut toimijat ja yhtiöt.

Monetra

Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita asiakkaidemme tarvitsemia tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Kainuussa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen.

Nordlab

NordLab on pohjoissuomalainen, julkinen laboratorioalan toimija. Tuotamme näytteenotto- ja laboratoriopalvelut laadukkaasti ja luotettavasti. Teemme vuosittain yli 9 miljoonaa laboratoriotutkimusta. Työllistämme noin 700 laboratorioalan ammattilaista 70 toimipisteessä Kainuun, Keski-Pohjanmaan, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa euroa. Olemme vahvoja siinä, mitä teemme.

Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy

Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy tuottaa ateria-, laitoshuolto-, siivous- ja logistiikkapalveluita pääasiassa omistajilleen, jotka ovat Siun sote -kuntayhtymä, Joensuun, Kiteen ja Nurmeksen kaupungit sekä Heinäveden, Ilomantsin, Tohmajärven ja Liperin kunnat. Aterioita valmistetaan nyt 16 000 asiakkaalle ja annoksia tehdään päivässä noin 20 000. Siivottava pinta-ala on 530 000 neliömetriä. Kotipalveluateria-asiakkaita on maakunnassa yhteensä noin 1300.

Provincia Oy

Tarjoamme asiantuntevia ja laadukkaita henkilöstö- ja taloushallinnon palveluita julkishallinnon yrityksille ja yhteisöille sekä osakeyhtiöille. Kehitymme jatkuvasti siinä mitä teemme ja kehitämme palveluitamme paremmiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Meillä asiakkaan ääni kuuluu ja työmme on ihmisten välistä. Meillä työskentelee noin 100 henkilöstö- ja taloushallinnon rautaista ammattilaista. Olemme ketterä toimija, joka haluaa kuunnella asiakkaitaan ja kehittää palveluita heidän tarpeisiinsa sopivaksi.

Päijät-Hämeen ateriapalvelut Oy

Tarjoamme ateriapalveluita kunnille, kuntayhtymille, muille yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy on Lahti-konsernin tytäryhtiö ja noudattaa hankintalain ehtoja. Yhtiön omistavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Toimintamme johtotähtenä on visio: Herkullista arkea maakunnan halutuimmasta keittiöstä. Visio ei ole pelkästään juhlapuhetta, vaan sitä toteutetaan jokaisena päivänä.

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Teemme yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tuotamme puhtautta asiakkaidemme eri elämänvaiheissa. Asiakkaillamme on paljon erityisosaamista vaativia tiloja. Olemme mukana luomassa puhtautta niin päiväkodeille, kouluille kuin sairaaloille aina leikkaussaliin asti. Toimimme 12 kunnan alueella ja olemme onnistuneet luomaan arvojamme vastaavan työn meille kaikille. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla.

Saimaan Tukipalvelut Oy

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen. Yhtiön mission mukaisesti omistaja-asiakkaille tarjotaan palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti, joustavasti ja taloudellisesti.

Sakupe Oy

Sakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua yhteisö- ja yritysasiakkailleen. Toimitamme päivittäin noin 100 tuhatta erilaista tekstiilikappaletta asiakkaillemme, mikä tarkoittaa vuosittain noin 10 miljoonan pyykkikilon pesemistä. Toimintamme alkoi Siilinjärveltä vuonna 1983, laajeni vuonna 2014 Jyväskylään ja vuoden 2018 alusta lukien myös Joensuuhun. Olemme kasvaneet tasaisesti ja hallitusti yhdeksi alan edelläkävijöistä – asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja palveluja, sekä pesutekniikkaa jatkuvasti kehittäen.

Sansia Oy

Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja. Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja.

Sarastia Oy

Asiakkaidensa omistama Sarastia on Suomen suurin julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelukumppani ja modernien kuntalaispalveluiden tuottaja. Suomen parhaat julkiset palvelut tehdään yhdessä – kehitämme edelläkävijäratkaisut valtakunnallisesti ja toteutamme ne paikallisesti. Vahvistamme asiakkaidemme jokapäiväistä toimintaa entistä tehokkaammin ja älykkäämmin. Teemme sen markkinoiden edistyksellisimmillä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä tiedolla johtamisen ja palveluiden johtamisen ratkaisuilla. Olemme julkisten palveluiden uudistaja ja palveluliiketoiminnan kehittämisen puolestapuhuja – ajatusjohtaja ja edelläkävijä.

Savon ICT-palvelut Oy

Savon ICT-palvelut Oy on vuonna 2011 perustettu ICT-palveluiden palvelutoimittaja. Yhtiön kotipaikka on Iisalmessa. Tuotamme palveluita julkishallinnon organisaatioille. Yhtiö tuottaa ICT-palveluja omistajien lisäksi myös muille julkishallinnon organisaatioille Savon alueella. Savon ICT-palvelut Oy tuottaa asiakkailleen tietoverkko-, tietoliikenne-, tietoturva, työasema-, tietojärjestelmä-, ja tukipalveluita, jotka takaavat julkisten palveluiden sujuvuuden Savossa.

Servica Oy

Tuotamme omistaja-asiakkaillemme ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja turvallisesti ja ammattitaidolla. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Meitä servicalaisia on noin 1800 ja noin puolet meistä työskentelee Pohjois-Savon hyvinvointialueen tukipalvelutehtävissä.

UNA Oy

Una on inhouse-periaatteella toimiva koordinoiva ja ohjaava kehitys- ja asiantuntijayhtiö, joka yhtiömuotoisena palvelee sote-toimialan jatkuvaa kehittämistä ja kilpailukykyä. Osakeyhtiö on työväline UNA-yhteistyön organisointiin uuden toimivamman sote-ekosysteemin kehittämiseksi. Yhteistyössä mukana on hyvinvointialueita, in-house yhtiöitä ja useampi kaupunki. UNA-ratkaisut varmistavat, että sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmät toimivat yhteen ja tieto kulkee tehokkaasti ammattilaisten välillä. Yhteistyössä UNA toteuttaa ja tukee toiminnallisia tarpeita palvelevia, avoimuuteen ja modulaarisuuteen perustuvia ratkaisuja osana nykyisiä ja tulevia sote-tietojärjestelmäkokonaisuuksia.

Haluatko liittyä yhdistyksen jäseneksi? Täytä siinä tapauksessa sähköinen jäsenhakemus ja toimita se yhdistyksen sihteeri Juhani Heikalle, juhani.heikka(at)istekki.fi.

Yhdistyksen hallitus käsittelee ja vahvistaa jäsenyydet.