2M-IT Oy

2M-IT on hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon tietoteknisiä palveluja tuottava julkisomisteinen yhtiö. Kumppaniemme kanssa tekemämme työ turvaa huomisen hyvinvoinnin ja mahdollistaa toimialan kehityksen. Luomme terveitä ja kestäviä ratkaisuja asiakaslähtöisesti – helpottaaksemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten arkea. Painopistealueitamme ovat sähköiset palvelut ja potilasasiakkaan osallistaminen, sosiaalitoimen ICT-kehityksen tukeminen sekä palveluntuottajien integroitujen ja alueellisten toimintamallien tukeminen uuden sukupolven tietojärjestelmäkokonaisuuksissa. Lisäksi tuemme asiakkaitamme toiminnan- ja tuotannonohjauksessa sekä tiedolla johtamisessa.

Esko Systems Oy

Esko on Suomessa kehitetty käyttäjälähtöinen potilastietojärjestelmä suomalaiseen terveydenhuoltoon. Esko-potilastietojärjestelmää kehitetään jatkuvasti yhdessä käyttäjien eli sote-ammattilaisten kanssa. Käyttäjätutkimuksissa Esko on toistuvasti arvioitu Suomen parhaaksi potilastietojärjestelmäksi. Esko-tuoteperhe koostuu erikoissairaanhoidon ratkaisusta sekä parhaillaan kehitettävästä perusterveydenhuollon ratkaisusta, joka tulee laajenemaan kokonaiseksi asiakas- ja potilastietojärjestelmäksi. Ensimmäisenä kokonaisuuden ottaa vaiheittain käyttöön Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue.

Funidata Oy

Funidata tarjoaa ratkaisut opiskelun, opetuksen ja korkeakouluhallinnon digitalisaatioon. Missionamme on helpottaa korkeakouluelämää. Mahdollistamme korkeakoulujen vakaan ja ketterän yhteistyön moderneilla Saas-palveluillamme. Rakentamamme ekosysteemi, johon sekä nykyiset että tulevat opintosektorin järjestelmät voidaan integroida, on kivijalka tulevaisuuden innovaatioille. Palvelumallimme ansiosta emme tarjoa vain järjestelmiä, vaan kehitämme tuotteitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

HPK Palvelut Oy

HPK Palvelut Oy tuottaa omistaja-asiakkailleen talous-, palkka-, ICT-perustietotekniikka- ja käännöspalveluita. Omistajiamme ovat Porvoon kaupunki, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ja Sipoon kunta. Yhtiö perustettiin alkuvuonna 2022 ja meillä työskentelee nyt noin 65 asiantuntijaa.

Islab laboratoriokeskus

ISLAB on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Varmistamme omistaja-asiakkaillemme perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon laboratoriopalvelujen saatavuuden ja saavutettavuuden. Olemme lähellä asiakasta. Neljä keskuslaboratoriotamme, noin 70 palvelupistettämme (sairaala- ja lähilaboratoriot) ja 600 ammattilaista huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. Laadukkaiden, oikea-aikaisten ja kustannustehokkaiden laboratoriopalveluiden tarjoaminen on meille sydämen asia.

Istekki Oy

Toimiva yhteiskunta rakentuu sujuvista palveluista. Istekki on suomalainen, yli 1400 asiantuntijan tieto-, viestintä- ja terveysteknologiayhtiö (ICMT), joka suunnittelee ja toteuttaa digitaalisia järjestelmiä ja palveluita sekä ylläpitää ja sovittaa yhteen erilaisia IT-ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat yhteiskunnalliset tahot, kuten hyvinvointialueet ja kunnat. Toimimme valtakunnallisesti ja vaikutamme yli 4 miljoonan ihmisen elämään päivittäin. Asiantuntijamme toimivat teknologiaturvaajina, jotka varmistavat, että asiakkaidemme arki toimii ja että ihmisten hyvinvointi on turvattu.

Toimintaamme ohjaavat vaikuttavuus ja vastuullisuus sekä asiakasomistajiemme kokonaistaloudellisuus. Kilpailutamme ja ostamme asiakkaillemme palveluita avoimilta markkinoilta.

Joki ICT Oy

Joki ICT Oy tuottaa asiantuntija-, tuki-, tietoliikenne- ja kapasiteettipalveluja omistajilleen. Toiminta-alue ulottuu Oulun seudulta Pohjoiseen Keski-Suomeen. Omistaja-asiakkaita ovat kunnat, niiden konserniyhtiöt ja kuntayhtymät. Toiminnan lähtökohtana on tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa, laadukkaat palvelut sekä vahva panostus palveluprosessien tehostamisen ja digitalisoinnin ratkaisuihin.

KSTieto

Vahvan kokemuksen omaava KSTieto palvelee tänä päivänä niin yrityksiä kuin kuntasektoriakin. Tuotamme kustannustehokkaita ja laadukkaita ICT-palveluja yli 100 alan ammattilaisen voimin. Olemme 100% kotimainen yhtiö. Kotimaisuus on meille toimintaamme ohjaava arvo kuin myös ympäristöarvot. Vihreät arvot huomioimme mm. minimoimalla konesaliemme sähkönkulutuksen.

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy on omistajiensa työhyvinvoinnin ja työterveyden kehittäjä, tärkeä yhteistyökumppani ja maakunnallisesti merkittävä toimija. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita työterveyshuollon palveluita lähellä asiakkaitamme ja olla helposti lähestyttävä sekä asiakasta kuunteleva työterveyshuolto. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme yhteistyössä työnantajan kanssa työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Tuotamme tarpeenmukaista työterveyshuoltoa asiakastamme kuunnellen. Tavoitteenamme on henkilöstön työkyvyn ylläpitäminen ja työurien jatkaminen.

Keski-Uudenmaan Työterveys Oy on perustettu vuonna 2017 tuottamaan kuntien työntekijöiden työterveyspalvelut. Perustajakuntien, Nurmijärven ja Tuusulan, lisäksi mukaan ovat liittyneet Mäntsälän kunta (2018), Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä – Keusote (2019) ja vuoden 2020 alusta Lohjan kaupunki, Vihdin kunta, Karkkilan kaupunki sekä Perusturvakuntayhtymä Karviainen. Vuonna 2022 Pornaisten kunta sekä vuonna 2023 mukaan liittyivät Porvoon kaupunki ja Sipoon kunta.

Kuntien Tiera Oy

Kuntien Tiera Oy on lähes 400 kuntaorganisaation ja hyvinvointialueiden omistama inhouse-yhtiö ja Yhteiskunnallinen yritys. Valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden omistamana yhtiönä tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita sekä digi- ja ICT-ratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi – asiakkaita ja asukkaita varten. Kehitämme kuntien, kaupunkien ja hyvinvointialueiden ICT-palveluita ja digiratkaisuja verkostomaisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaiden sekä muiden julkisten ja kaupallisten toimijoiden kanssa.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Toimintamme perustuu ainutlaatuiseen kunta- ja maakuntaosaamiseen sekä omistaja-asiakkaidemme toimintalähtöisten ICT-tarpeiden ymmärtämiseen. Tavoitteenamme on tuottaa suoria vaikuttavuushyötyjä auttamalla kuntatoimijoita vapauttamaan omaa aikaansa toiminnan kehittämiseen. Laaja palvelutarjoamamme sekä yhteistyöverkosto mahdollistavat uudet vaikuttavat ratkaisut.

LapIt Oy

Rakennamme omistajillemme, Pohjois-Suomen kunnille ja kuntaomisteisille yhtiöille, onnellisen ja huolettoman IT-arjen. Suunnittelemme ja toteutamme työntekoasi helpottavat ratkaisut informaatio- ja viestintäteknologiaympäristöihin. Saat meiltä tuen siirtyessäsi uusiin järjestelmiin ja turvaamme päivittäisen IT:n käytön. Toimitamme tarvitsemasi laitteet ja pidämme huolta käytön sujuvuudesta. Tuemme organisaatiosi siirtymistä digiaikaan kokonaisvaltaisesti ja huolehdimme tietoturvasta sekä tietosuojasta.

Lappeenrannan toimitilat Oy

Lappeenrannan Toimitilat (LATO) rakennuttaa, hallinnoi, vuokraa ja ylläpitää liike- ja palvelutiloja, teollisuuskiinteistöjä sekä kaupungin palvelutuotannossa olevia tiloja. Palveluihin kuuluvat myös pysäköinti- ja satamapalvelut. Lappeenrannan Toimitilat Oy huolehtii kaupungin oman palvelutuotannon toimitiloista. Päiväkodit, koulut, nuorisotilat sekä liikunta- ja kulttuuritilat suunnitellaan yhdessä käyttäjien kanssa. Lappeenrannan Toimitilat Oy vastaa myös Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeiden rakennuttamisesta.

Meita Oy

Meidän IT ja talous Oy – tuttavallisesti Meita – on monipuolinen ja luotettu ICT-, talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen kumppani. Meitan tehtävänä on toimia asiakkaan työpäivän taustavoimana ja vapauttaa asiakkaan aika olennaiseen. Panostamme Meitalla asiakaslähtöiseen palveluun ja avoimeen yhteistyöhön. Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa asiantuntemusta ja tavoitteemme on tehdä työmme niin hyvin, että olemassaoloamme tuskin huomaa. Omistaja-asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kaupungit, kuntatoimijat ja hyvinvointialueet.

Mestar Oy

Meille kaupungin ja liitoskuntien asukkaille ympäristömme ja sen tulevaisuus on arvokkain yhteinen omaisuutemme. Siksi pidämme huolen, että kadut, liikenneväylät, viheralueet, liikuntapaikat sekä sähkö- ja valaistusverkot pysyvät kunnossa ja palvelevat kaupunkilaisia parhaalla tavalla. Mestar on Kuopion kaupungin omistama osakeyhtiö. Päätoimeksiantajiamme ovat Kuopion kaupunki sekä useat kaupunkikonsernin muut toimijat ja yhtiöt.

Monetra

Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita asiakkaidemme tarvitsemia tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Kainuussa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen.

Nordlab

NordLab on pohjoissuomalainen, julkinen laboratorioalan toimija. Tuotamme näytteenotto- ja laboratoriopalvelut laadukkaasti ja luotettavasti. Teemme vuosittain yli 9 miljoonaa laboratoriotutkimusta. Työllistämme noin 700 laboratorioalan ammattilaista 70 toimipisteessä Kainuun, Keski-Pohjanmaan, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa euroa. Olemme vahvoja siinä, mitä teemme.

Oulun keskuspesula Oy

Oulun Keskuspesula Oy on yksi Suomen suurimmista tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluja tarjoavista yrityksistä. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on suurin omistajamme, ja asiakaskuntamme muodostuu pääasiallisesti eri hoiva- ja hoitolaitoksista. 90 alan ammattilaista, moderni tuotantotekniikka ja keskeinen sijainti lähellä asiakkaitamme varmistavat laadukkaan ja sujuvan palvelun. Pesemme päivittäin n. 13000 kg pyykkiä ja toimitamme n. 30000 kpl tekstiilejä asiakkaillemme. Toiminta-alueemme ulottuu alihankkijoidemme välityksellä Keski-Pohjanmaalta Pohjois-Lapin perukoille. Olemme myös osa valtakunnallista Puhdaspalvelu Fi Oy–ketjua, joka tarjoaa valtakunnallista tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluja paikallisesti hoidettuna. Meidät tunnistaa vuonna 2009 käyttöön otetusta Cliini-merkistä, joka tarkoittaa asiakkaillemme luotettavaa, toimivaa ja kokonaisvaltaista tekstiilien huolto- ja vuokrauspalvelua.

Oulun Tuotantokeittiö Oy

Oulun Tuotantokeittiö Oy eli Lööki on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen omistama ateria- ja puhtauspalveluita tuottava yhtiö. Valmistamme ruokaa muun muassa Oulun kouluille, päiväkodeille, ikäihmisille koteihin ja laitoshoidon yksilöihin sekä hyvinvointialueen tarpeisiin yhteensä noin 32 000 ruokailijalle päivittäin, vuositasolla valmistusmäärä on lähes 2,3 miljoonaa kiloa. Löökillä on viisi valmistavaa keittiötä. Lisäksi henkilöstöämme toimii ateria- ja puhtauspalvelutehtävissä kaupungin henkilöstöravintoloissa ja tiloissa.

Pirte työterveys ja lääkärikeskus

Pirte on luonut voimaa Pirkanmaan työelämään vuodesta 1975. Pirtellä on vuosikymmenten kokemus alueen elinkeinoelämästä, yrityksistä ja työntekijöistä. Vaikka juuremme ovat syvällä, sen ei kannata antaa hämätä – katseemme on tiukasti tulevaisuudessa.

1.3.2022 alkaen Pirten emoyhtiönä toimii Tullinkulman Työterveys Oy ja tytäryhtiönä Ratinan Terveys Oy. Emoyhtiö Tullinkulman Työterveys Oy tuottaa jatkossakin mm. omistajiensa Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työterveyshuollon palvelut. Tytäryhtiö Ratinan Terveys Oy tuottaa työterveyshuollon palveluita markkinoilla toimiville yrityksille, yhdistyksille, organisaatioille ja yrittäjille. Pirte lääkärikeskus toimii osana Ratinan Terveys Oy:tä palvellen yksityisasiakkaita. Yhtiöjärjestelyiden taustalla on vuonna 2023 voimaan astuva hankintalaki.

Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy

Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy tuottaa ateria-, laitoshuolto-, siivous- ja logistiikkapalveluita pääasiassa omistajilleen, jotka ovat Siun sote -kuntayhtymä, Joensuun, Kiteen ja Nurmeksen kaupungit sekä Heinäveden, Ilomantsin, Tohmajärven ja Liperin kunnat. Aterioita valmistetaan nyt 16 000 asiakkaalle ja annoksia tehdään päivässä noin 20 000. Siivottava pinta-ala on 530 000 neliömetriä. Kotipalveluateria-asiakkaita on maakunnassa yhteensä noin 1300.

Provincia Oy

Tarjoamme asiantuntevia ja laadukkaita henkilöstö- ja taloushallinnon palveluita julkishallinnon yrityksille ja yhteisöille sekä osakeyhtiöille. Kehitymme jatkuvasti siinä mitä teemme ja kehitämme palveluitamme paremmiksi asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Meillä asiakkaan ääni kuuluu ja työmme on ihmisten välistä. Meillä työskentelee noin 100 henkilöstö- ja taloushallinnon rautaista ammattilaista. Olemme ketterä toimija, joka haluaa kuunnella asiakkaitaan ja kehittää palveluita heidän tarpeisiinsa sopivaksi.

Päijät-Hämeen ateriapalvelut Oy

Tarjoamme ateriapalveluita kunnille, kuntayhtymille, muille yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy on Lahti-konsernin tytäryhtiö ja noudattaa hankintalain ehtoja. Yhtiön omistavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue. Toimintamme johtotähtenä on visio: Herkullista arkea maakunnan halutuimmasta keittiöstä. Visio ei ole pelkästään juhlapuhetta, vaan sitä toteutetaan jokaisena päivänä.

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Teemme yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tuotamme puhtautta asiakkaidemme eri elämänvaiheissa. Asiakkaillamme on paljon erityisosaamista vaativia tiloja. Olemme mukana luomassa puhtautta niin päiväkodeille, kouluille kuin sairaaloille aina leikkaussaliin asti. Toimimme 12 kunnan alueella ja olemme onnistuneet luomaan arvojamme vastaavan työn meille kaikille. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla.

Saimaan Tukipalvelut Oy

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen. Yhtiön mission mukaisesti omistaja-asiakkaille tarjotaan palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti, joustavasti ja taloudellisesti.

Sakupe Oy

Sakupe Oy tuottaa turvallista ja toimivaa tekstiilihuoltopalvelua yhteisö- ja yritysasiakkailleen. Toimitamme päivittäin noin 100 tuhatta erilaista tekstiilikappaletta asiakkaillemme, mikä tarkoittaa vuosittain noin 10 miljoonan pyykkikilon pesemistä. Toimintamme alkoi Siilinjärveltä vuonna 1983, laajeni vuonna 2014 Jyväskylään ja vuoden 2018 alusta lukien myös Joensuuhun. Olemme kasvaneet tasaisesti ja hallitusti yhdeksi alan edelläkävijöistä – asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja palveluja, sekä pesutekniikkaa jatkuvasti kehittäen.

Sansia Oy

Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja. Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja.

Savon ICT-palvelut Oy

Savon ICT-palvelut Oy on vuonna 2011 perustettu ICT-palveluiden palvelutoimittaja. Yhtiön kotipaikka on Iisalmessa. Tuotamme palveluita julkishallinnon organisaatioille. Yhtiö tuottaa ICT-palveluja omistajien lisäksi myös muille julkishallinnon organisaatioille Savon alueella. Savon ICT-palvelut Oy tuottaa asiakkailleen tietoverkko-, tietoliikenne-, tietoturva, työasema-, tietojärjestelmä-, ja tukipalveluita, jotka takaavat julkisten palveluiden sujuvuuden Savossa.

Servica Oy

Tuotamme omistaja-asiakkaillemme ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja turvallisesti ja ammattitaidolla. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Meitä servicalaisia on noin 1800 ja noin puolet meistä työskentelee Pohjois-Savon hyvinvointialueen tukipalvelutehtävissä.

Siun työterveys Oy

Palvelemme noin 1800 yritystä ja 16 000 henkilöasiakasta. Kumppaniverkostomme avulla tarjoamme palveluja oman maakuntamme lisäksi muualla Suomessa. Siun työterveys Oy:n palveluksessa on 60 työntekijää ympäri maakuntaa. Työterveyden ammattihenkilöstöön kuuluu työterveyshoitajia ja -lääkäreitä sekä työfysioterapeutteja. Moniammatillisessa työyhteisössämme toimii lisäksi työterveyspsykologeja, työterveyssihteereitä ja lähihoitajia. Henkilöstössämme on lisäksi erityisosaajia, kriisityön osaajia ja maataloustyön asiantuntijoita. Ammattilaisemme tarjoavat työpaikkojen työkyvyn hallintaan omaa erityisosaamistaan.

Me Siun työterveys Oy:ssä haluamme olla lähellä asiakasta. Meillä on vahvat siteet maakuntaan, ja tarjoamme palveluita 13 palveluyksikössä maakunnan alueella. Juuremme ovat syvällä työterveyshuollon osaamisessa, ja olemme kiinnostuneet työelämän kehittämisestä myös tulevaisuudessa. Monipuolinen osaaminen, vankka kokemus ja kattavat verkostot tukevat meitä työterveyshuollon palveluiden tuottamisessa. Asiakkaillemme haluamme olla helposti lähestyttävä, kannustava ja sitoutunut kumppani. Yhteistyöllä asiakkaidemme kanssa pyrimme tukemaan työkykyä ja työhyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Suomen keskinäinen potilasvakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö syntyi vuonna 2020, kun viisi suomalaista yliopistosairaanhoitopiiriä päättivät perustaa keskinäisen vakuutusyhtiön turvaamaan potilasvakuutusriskinsä vuoden 2021 uudistetun potilasvakuutuslain mukaisesti. Perustajasairaanhoitopiirit ovat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri. Sairaanhoitopiirit ovat tehneet vakuutussopimuksen yhtiömme kanssa. Potilasvakuutuksemme piirissä on noin 3,8 miljoonaa suomalaista (1.1.2023).

Tervia

Tervia osuuskunta varmistaa yhdenvertaista ja laadukasta erikoissairaanhoitoa Pohjois-Suomeen. Se luo uusia ratkaisuja, jotta pohjoisen sairaaloiden toimintaympäristö, toiminta ja palvelut voivat vastata muuttuvan lainsäädännön haasteisiin. Osuuskunta varmistaa, että osaajaresurssia riittää erikoissairaanhoitoon ja julkiset toimijat pystyvät vastaamaan kilpailuun osaajista. Osuuskunta haluaa löytää uusia kustannustehokkaita toimintamalleja, jotta muun muassa ikääntymisen ja hoitojen kehityksen tuomia paineita kuntien taloudelle voidaan helpottaa.

Tervia osuuskunta syntyi, koska Pohjois-Suomen sairaanhoitopiireissä nähtiin osaajapulan ja valtakunnallisen keskittämisen heikentävän alueiden terveydenhuoltoa sekä pidentävän matkoja palveluiden luo. Ratkaisuksi tuli rajat ylittävä yhteistyö osuuskunnan muodossa. Osuuskuntamallin avulla työtä voidaan jakaa niin, että päivystysvalmius, henkilöstön osaaminen ja riittävyys sekä hoidon laatu ja potilasturvallisuus pystytään takaamaan. Tervian muodostavat Pohjois-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon osuuskunta ja sen tytäryhtiö Tervia osaajat Oy. Ne aloittivat toimintansa vuoden 2020 alkupuolella.

Työterveys Aalto

Tuotamme ja kehitämme työterveyspalveluja ja niitä tukevia työhyvinvointipalveluja omistajakuntiemme työntekijöille Keski-Suomessa. Toiminta-alueenamme on koko Keski-Suomi. Asiointisi meillä onnistuu joko paikan päällä tai etänä.

Toimintamme perustuu luotettavaan työterveyskumppanuuteen. Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii yhdessä työnantajan kanssa työhyvinvoinnistasi, työn sujumisesta ja jokaisen työntekijän työkunnosta. Autamme yhdessä työnantajan kanssa suunnitellulla toiminnalla ylläpitämään terveyttäsi sekä hyvää toiminta- ja työkykyä. Samalla tuemme työnantajan menestymistä perustehtävässään.

UNA Oy

Una on inhouse-periaatteella toimiva koordinoiva ja ohjaava kehitys- ja asiantuntijayhtiö, joka yhtiömuotoisena palvelee sote-toimialan jatkuvaa kehittämistä ja kilpailukykyä. Osakeyhtiö on työväline UNA-yhteistyön organisointiin uuden toimivamman sote-ekosysteemin kehittämiseksi. Yhteistyössä mukana on hyvinvointialueita, in-house yhtiöitä ja useampi kaupunki. UNA-ratkaisut varmistavat, että sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmät toimivat yhteen ja tieto kulkee tehokkaasti ammattilaisten välillä. Yhteistyössä UNA toteuttaa ja tukee toiminnallisia tarpeita palvelevia, avoimuuteen ja modulaarisuuteen perustuvia ratkaisuja osana nykyisiä ja tulevia sote-tietojärjestelmäkokonaisuuksia.

Haluatko liittyä yhdistyksen jäseneksi? Täytä siinä tapauksessa sähköinen jäsenhakemus ja toimita se yhdistyksen sihteeri Juhani Heikalle, juhani.heikka(at)istekki.fi.

Yhdistyksen hallitus käsittelee ja vahvistaa jäsenyydet.