Summary

Kustos ry järjestää aamukahvitilaisuuden ja kyselytunnin Teamsin välityksellä ti 13.12. klo 9-10. Tervetuloa!

Miten inhouse-yritykset hoitavat kilpailutuksen? Miten hyvinvointialueet rakentavat tulevaisuuden sotea yhdessä inhouse-yritysten kanssa? Julkisomisteisten inhouse-yritysten rooli on herättänyt viime aikoina vilkasta keskustelua julkisuudessa. Keskustelu on äärimmäisen tärkeää, mutta valitettavasti siinä ovat menneet puurot ja vellit sekaisin. Siksi meistä on tärkeää kertoa faktoihin pohjautuen, mitä in house-yritykset oikeasti tekevät, ja millä pelisäännöillä toimimme.

Avaamme tilaisuudessa inhouse-yritysten toimintaperiaatteita, ammumme alas vääriä väitteitä ja kerromme hallitusohjelmatavoitteemme. Kutsu on suunnattu erityisesti median edustajille.
Voit katsoa webinaaritallenteen alta.

Webinaarin ohjelma:

Tilaisuus jakaantuu kolmeen alustuspuheenvuoroon, jotka kestävät yhteensä puoli tuntia. Toinen puolikas käytetään kysymyksiin ja keskusteluun. 

Tilaisuudessa:

• Kustoksen hallituksen puheenjohtaja ja Istekki Oy:n toimitusjohtaja Lasse Koskivuori kertoo inhouse-yritysten toimintaperiaatteista ja Kustoksen hallitusohjelmatavoitteista.

• Pirkanmaan hyvinvointialueen muutosjohtaja Jukka Alasentie kertoo, miten inhouse -yritykset ovat olleet hyvinvointialueiden pelastus rakennusvaiheessa ja ajankohtaisista asioista muun muassa vuodenvaihteeseen liittyen.

• Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen avaa, miten inhouse-yritykset kilpailuttavat suuria kokonaisuuksia ja miten myös pienemmät paikalliset yritykset pääsevät niihin mukaan.

Tilaisuuteen osallistuu järjestäjän puolelta inhouse-yritysten edustajia ympäri Suomea.

Alustusten jälkeen olemme varanneet loppuajan kysymyksillenne ja kommenteillenne. Median edustajat voivat käyttää tilaisuudessa tietoja vapaasti. Autamme myös mahdollisissa haastattelupyynnöissä.

Materiaalit löydät alta.

Artikkelia päivitetty 13.12.2022 klo 12.23 – otsikko muutettu ja Youtube-linkki sekä materiaalit lisätty